30/12-12

Hej allihopa! Hoppas ni mår bättre än mig, för själv sitter jag nerbäddad i vårat nya tv-rum med en jädrans förkylning. Kanske behöver vara sjuk, för jag har känt mig seg och trött väldigt länge.. Så en day off känns ändå behövligt? Planerar att hänga här hela dagen och ta en sväng ut till stallet senare ikväll. Det blir två lugna turer med tanke på att jag är så gott som halvdöd. Tänkte också att jag skulle passa på att skriva några inlägg, så om ni har någon speciell önskan är ni mer än välkomna att lämna den i kommentarfältet! :) 
 
I övrigt känns det helt okej att det snart är ett nytt år med nya möjligheter. Hur många gånger har man inte hört det?  ;) Haha.. Men det känns faktiskt som det, mitt 2012 har verkligen varit helt underbart men det får mig att bara längta efter 2013 och dess utmaningar mer och mer. Ska försöka plocka ihop någon slags årsresumé så ni får se vad som hänt under mitt 2012 och sedan ett inlägg med mina mål inför 2013, vad sägs om det?
 
Vi hörs som sagt mer under dagen :) 
 
 
 
 
Bild från igår. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|