BESTÄLLA...

Igår när jag kom ut till hagen och skulle sätta fast hästarna i grimskaften hade ett gått sönder i haken. Vi använder kedjegrimskaft för att både Exet och Frolle kan bli väldigt starka, speciellt om det är något som skrämmer upp dom lite, och det finns gott om läskiga maskiner på våran gård. Lika när vi lastar in i transporten ser vi det som en säkerhet att ha kedjan under hakan. Men nu har alltså ett av dom gått sönder. Så jag måste beställa nytt från Hööks. Tänkte lyxa till det lite med ett läder, för att det dels är snyggt och dessutom hållbart. Tänkte då beställa ett brunt så det matchar min dressyrutrustning. Samtidigt tänkte jag också beställa en lädergrimma, men det är bara eventuellt. Men visst är grimman snygg? :) 
 


Kommentarer
Postat av: matilda

Är det vanliga lädergrimman från hööks? Haft typ fem stycken under åren, alla går sönder super lätt och är troligt dålig i passformen. Både Bella och Hivi har haft sönder ett antal stycken rätt lätt. -.-
Om de är samma Hööks grimma vi pratar om skulle jag rekommendera dig att hitta någon annan med bättre kvalitet ;)

Svar: Ja, det är en Claridge House från Hööks för strax över 200:-. Åh, vad typiskt! Tränsen har ju dock väldigt bra kvalité och dom är jag supernöjd med, så antog att grimmorna skulle hålla samma krav... Tur att jag inte hunnit beställa ännu! :)
Pernilla Hägglund

2012-12-29 @ 17:56:45
URL: http://skogsrusset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|