EVERY DAY IS NOTHING LIKE THE DAYS BEFORE

Hejsan ♥ Hoppas ni har haft en superduperbra dag idag! Ledsen att jag inte uppdaterat något sedan eftermiddagen igår. Blev en impulsiv filmkväll hemma hos en av mina fina vänner Felicia med en tripp till Hudik idag, så himlans gosigt! Vi käkade på pizzahuset och innan vi åkte hemåt tog vi också en fika på Terassen. Unnade mig några fina saker också, som jag ska försöka fota åt er så fort som möjligt. Det enda negativa idag var att jag fått halsont, öronont och feber. Har inte tid med sånt trams nu. 
 
Har ridit ett pass på Frollebollen också. Vi red lösgörande arbete på banan, men Frolle tyckte nog det var lite för lätt med en halvdöd matte på ryggen haha. Kändes som att jag inte inverkade något alls, men Frolle hajjade nog grejen med att jag var trött och jobbade på ganska bra själv. Sicken gentleman jag har i stallet ♥ Exet red jag dessvärre inte på, blev helt slut av passet på Frolle även om jag inte red mer än i 30-45 minuter. 
 
Träningen för Fredrik B som skulle vara i morgon är inställd, tråkigt nog... :( Tänkte att jag skulle försöka få någon tid för Lena då istället men hon svarar inte på sms, så troligtvis får jag flytta träningen till hemmaplan. Men det går lika bra det, så kanske vi kan fastna på några bilder också om Erica har tid. Sitter och klurar på outfit just nu och det lutar mot äggvitt schabrak + äggvita lindor + vita boots och att jag är svart. Gillar den kombinationen, Frolle lyfts fram i bilderna och jag smälter in lite. Frolle är så jäklans snygg i vitt, love white! 
 
Nu ska jag dricka lite te med extra mycket honung i, för halsen. Sedan ska jag gå och lägga mig, så god natt :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|