MÅL 2013

Löften är så himla onödiga, eftersom man ändå aldrig håller dom eller så gör man som mig, glömmer bort dom helt och hållet. Istället tänkte jag sätta upp några mål att sträva efter under 2013, som självklart är redigeringsbara och inte fasta. Det kan ju komma saker omkring som inte gör att man kan uppfylla målen och istället måste sänka målet. Jag har skrivit lite om mål i ett tidigare inlägg, läs det HÄR

Här kommer mina mål :D
 
♥ På Frollefronten har jag vi som mål att få mer rutin i de nationella programmen och höja oss procentuellt både nationellt och regionalt (LA:P1) - mot runt 62-64% i nationellt och 68-70% i LA:P1. Jag vet att det krävs mycket arbete och fokus för att vi ska nå dit, men det är verkligen inte något som är omöjligt. 
♥ Jag har ett mål som innefattar sundare kost och mer träning, framför allt kondition och även en del styrka. Jag har ju införskaffat mig en crosstrainer som jag använder flitigt, och känner redan att den börjar ge effekt! Har även köpt lite inspirerande träningskläder som får igång träningssuget. Me like! 
♥ Målet inom skolan är att göra så gott jag kan, som den första terminen, och försöka höja mitt betyg i matte. Känner på mig att veckorna kommer flyga förbi och snart är det sommarlov, så det kommer nog gå galant. Dessutom kommer jag bara vara på skolan 3 dagar i veckan så då blir det nog liiite lättar att gå upp om morgnarna i alla fall :) 
♥ Fortsätta driva den här underbara bloggen framåt, såklart. Finns inget roligare än att skriva nya inlägg, få respons och titta tillbaka i arkivet och se utvecklingen. Ser fram emot ett nytt år tillsammans med er! 
♥ Mitt kanske bästa mål är att leva fullt ut och ta vara på varje dag som går och att inte lämna något åt slumpen, framför allt inte på hästfronten. Att ha roligt och inte lägga för mycket press på mig själv, det är mitt viktigaste mål som kommer hjälpa mig att kunna uppfylla alla andra mål. 
 
 
Ditt 2013 kommer inte bli bättre än vad du gör det, so you better make it good!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|