TIONDE DECEMBER

Hejsan :D Hoppas allt är bra med er och att ni inte är allt för måndagsless. Det är ju bara EN måndag kvar nu innan det är jullov, håll ut! Åh, 14 dagar kvar till julafton och bara 11 dagar till alla vi som går i skolan får jullov och jag fyller år. Galet nära! 
 
Hur som helst, min blogg.se-app på iPhonen krånglar. Så fort jag tar upp den stänger den ner sig av sig själv. Så jag kommer helt enkelt inte kunna uppdatera er särskilt mycket direkt från mobilen. Det har varit såhär i några dagar nu, och det fixas aldrig... Någon bloggare som har samma problem som mig? 
 
Nu på eftermiddagen ska vi lära oss mer om "elsäkerhet", wiiihooo.. eller? Nej men, det blir väll ganska soft lektion skulle jag tro. På förmiddagen har vi jobbat med LABC, det var faktiskt ganska kul. 
 
Längtar tills jag får sätta mig bussen/tåget hem med min bästa vän Yoggi, och idag ska jag prova den sorten med extra protein och mindre socker. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|