VISSTE NI ATT...

... jag läser min egen blogg? Jag kikar in på den dagligen för att se så allt fungerar som det ska från "läsarvyn", och för att kolla om jag måste bli bättre på något eller om jag missat något. Det största problemet jag har nu är min urkassa uppdatering, men jag har det väldigt stressigt just nu. 
 
... när jag skulle köpa en ny dressyrhäst provred jag endast hopphästar? Jag har nämnt det någon gång på min förra blogg. Ganska knäppt ändå va? Men lyckades ju helt klart med mitt köp ändå, Frollisbollis regerar. 
 
... jag ska börja träna mig själv mer? Är på språng att köpa hem en crosstrainer när som helst nu, hittat flera stycken! 
 
... jag har brytit både min arm och mitt ben? Dessutom har jag klämt handen så en av mina knogar är tillplattade, stukat foten rejält, haft väldiga problem med mina fötter och knän, brytit nyckelbenet och blivit trampad på foten för något år sedan som jag fortfarande har blåmärken av. 
 
... jag har spelat innebandy i cirkus 6-7 år? Jag var back och älskade/älskar att gå in i kamp, axel mot axel. Shit vad jag saknar att kunna ta ut ilskan i sport! Det funkar ju inte dirket i ridningen.. ;) 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Erica

woho, jag visste allt redan haha ;)

2012-12-12 @ 21:29:31
URL: http://ericaschedin.blogg.se
Postat av: Sara

Ang att titta på hopphästar för dressyr syfte: Helt klart rätt! Min 3 åring jag hade efter frolle har hoppstam rakt igenom men henne blev de en mycket fin dressyr häst av!!;)

Svar: Haha, ja, fler borde tänka så! :)
Pernilla Hägglund

2012-12-13 @ 16:31:59
Postat av: Kira

Haha, måste du säga "cirkus" ? XD min mattelärare säger så och det är fett irriterande xD

Svar: Hahaha!! Lovar att försöka blanda det ;)
Pernilla Hägglund

2012-12-14 @ 20:02:35
URL: http://resh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|