BÄST NÄR DET GÄLLER

Ikväll efter skolan ska jag och min syster till ridskolan på en föreläsning - "Bäst när det gäller". Det kommer handla om mental träning för att kunna prestera som bäst på tävling, träning eller vad man nu ska göra. Jag är jättetaggad på att åka dit, ska bli så intressant! :D 
 
Jag har rast nu och slutar förmodligen tidigare än 3. Jag hoppas verkligen på att jag hinner med 2-tåget så jag hinner aktivera Frolle ikväll innana föreläsningen. Har planerat ett dressyrpass på banan med bommar, fokus på lösgjordhet och ska även nöta på skolorna samt enkla byten. Jag måste verkligen ta ansvar för det nu och jobba jobba jobba, i vår SKA ALLT sitta! Tänkte även jobba med en del rakriktade övningar, känner att jag behöver träna mig själv att parera med med ytterhjälperna. 
 
Vi hörs mer under dagen! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|