LASERBEHANDLING@FROLLE

Nu, vid halv 7, kom min equiterapeut Eva hit. Hon kommer då och då för att känna igenom och laserbehandla framför allt Frolle. Det gör vi för att hindra skador och för att han ska få lite avslappning. Jag har själv blivit laserbehandlad på min fot när jag hade vurpat med mopeden och skrapat upp hela fotknölen. Det läkte betydligt snabbare och svullnaden gick snabbt ner, vilket var tur eftersom jag åkte till Turkiet veckan efter.. ;) 
 
Hur som helst så blev Frolle behandlad idag. Eva känner alltid igenom honom innan hon börjar och letar efter eventuella reaktioner. Idag reagerade han lite på armbågen på höger framben, vilket vi tror kan ha att göra med hans förhårdnader som han har haft ett tag. Annars var han kanonfin från topp till tå. Han var helt mjuk i muskulaturen och ja, riktigt fin helt enkelt! Men hon behandlade honom ändå såklart, eftersom det förebygger också. 
 
Det är så härligt när Eva säger att han är så fin i sin kropp - muskulaturen och hullet. Det är jätteviktigt för mig att mina hästar har ett bra hull och gärna lite rundare istället för benig. Men självklart är det mest muskler, i alla fall på rumpan! :) 
 
 
Vi hade ingenting att göra medan vi väntade på Eva, så vi passade på att posa framför kameran! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|