Mr Snowflake

Mr Snowflake (Frolle) är en maxad D-ponnyvalack. Han är född 1997 och kom till mig 17/4 2011, då som hopponny. Men jag gjorde snabbt om honom till en framgånsrik dressyrponny!
 
Vi har tävlat upp till nationell FEI tillsammans. På lokal nivå har vi personbästa på över 73%, på regional över 71% och på nationell över 64%. Andra sommaren jag hade honom gjorde vi vår första nationella start, och tre år på raken representerade vi HRPK's elitlag. 
 
Just nu är Frolle utlånad på foder till en jättesöt tjej på obestämd tid. Så fort jag är hemma åker jag dit för att hälsa på, rida honom och hjälpa Saga. Jag är otroligt glad över att jag hittade en så bra fodervärd till honom! 
 
Frolle är en ponny som jag kommit väldigt nära. Han betyder väldigt mycket för mig, och det är honom jag ska tacka för det brinnande intresset jag har för ridsporten och dressyren idag. Jag har till och med tatuerat in två snöflingor som alltså står för avtrycket den här ponnyn gjort hos mig. Han är min bästa vän!
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Andrine - Norrryttare

Söt häst! Kika gärna in på våran blogg och ställ en fråga i våran frågestund :)

Svar: Tack så mycket!
Pernilla Hägglund

2012-11-01 @ 21:05:43
URL: http://norrryttare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|