Valborg

Haha, jag är nog den enda som aldrig riktigt "firat" valborg.. Sista dagen i apil, soo? Haha. Än så länge har jag bara varit ute med hästarna och tömkört Frolle i lösgörande syfte. Vi hade en clinic på skolan tidigare idag om just tömkörning som jag är rätt så intresserad av, så jag lyssnade och lärde. Frolle gick finfint, men han är fortfarande lite tveksam på varför jag inte "leder" honom från ryggen eller framför honom. Dock var det bättre idag än förra gången! Han slappnade av ganska snabbt och gick ner i en lägre och korrekt form. Roligt att kunna variera träningen yttligare tycker jag! 
 
Nu ska jag, mamma och pappa strax åka in till Hudik för att köpa något gott att äta och sedan ska vi åka och kika på någon majkasa. Majoriteten av mina kompisar festar loss just nu, själv längtar jag nästan till jag kommer hem och får sova senare haha. Jag är så jävla skojsig.
 
Ni får ha det så bra nu under Valborg och take it easy! 
 
 
Valborg-hälsning från moi.. ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|