Fortfarande sjuk

Jag ligger fortfarande i soffan eller sängen hela dagarna, förutom på kvällarna när jag pallrar mig ut till stallet. Igår tränade jag för Lena då jag kände mig mycket friskare på dagen. Det gick bra att rida, även om jag inte riktigt orkade och blev lite frustrerad, men efteråt på dressyrmötet började jag frysa och bleknade jättemycket. Jag mår sämre även idag.. Så himla typiskt! Jag vill rida ordentligt, träna och faktiskt gå till skolan! Idag måste jag låta Frolle vila, eller låta mig själv vila kanske jag ska säga.. Det är inte ofta han får stå helt men idag måste han, och jag ogillar det så mycket! 
 
Hoppas att jag frisknar till i morgon, kan rida ett lättare lösgörande pass på banan och tävla på lördag. Jag kommer inte ha några krav eller förhoppningar på mig eller Frolle på lördag om vi tävlar eftersom jag varit sjuk och inte kunnat rida igenom honom ordentligt, så lite osmorda ledningar får vi räkna med. Jag kommer mer se det som att vi "tränar på att tävla", även om vi kan det bra haha. Känns som att det kan vara bra att rida igenom LA:P1 på bortaplan en gång till innan elitserien drar igång, och det håller även Lena med mig om :) 
 
Det ska nog gå vägen! 
 
 
Min så sjukt vackra snöflinga ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|