1:a december

God morgon ♥ 
 
Det hade ju varit bra gosigt att somna i ett grönt november och vakna i ett vitt december, men det är 5+ och strålande sol här. Skadar ju inte, men julkänslan saknas förstås. 
Sov ända till 10 idag, inte ofta det händer numera men det var så skönt. Idag ska jag rida Frolle på banan, lite lätt och lösgörande arbete. Han har ju vilat två dagar nu medan jag varit i huvudstaden, så jag vill ju inte köra igång med värsta svettpasset liksom. Jag tänkte att jag skulle prova sitta upp på Leon igen ute på banan, men det blåser så himla mycket att jag nog skippar det. Istället hänger jag på honom i stallet och kanske kanske sitter upp en kort stund där inne om det går bra att hänga. Jag vill inte riskera att åka av igen av något onödigt skrämsel som lite blåst. Vilken häst blir inte lite extra kinkig när det blåser liksom? 
 
Sen tänkte jag gå in och julstäda mitt rum, dammsuga över allt och plocka fram lite julpynt. Är himla sugen på att flytta om i mitt rum också, men det får vi se. Sen ska jag plugga också, vi har prov i ridteori i morgon. Känner att jag har ganska koll på det men det är alltiv bäst att plugga lite extra. 
 
Hur ser eran söndag och första advent ut? 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|