DET HÄR MED RUBRIKER???

Shit vad det har blåst, eller ja blåser, här idag!! När jag var ute och red på Frolle kändes det som att vi skulle flyga iväg som en hjälplös liten vante. Eller nåt i den stilen. Frolle piggade i alla fall upp det med att vara heeeelt underbar. Ville inte sluta rida för att han var så galet fin. Red honom ganska länge, med lite konditionsträning uppför den så kallade "kladdbacken". Stretchade ut honom ordentligt när vi var hemma i stallet igen (har börjat med att stretcha honom nu med speciella övningar för han ska få mer bogfrihet och få mjukar muskler, vilket jag tror, och vet, kommer hjälpa oss ännu mer på tävlingbanan). 
 
Nu ska jag hoppa upp på crosstrainern och jobba, ta en dusch och fortsätta läsa på Femtio nyanser av honom - såå bra bok så det inte är sant, har läst 2 kapitell och jag är fast. 
 
Förresten; Vet ni vad jag kom att tänka på under rdituren i blåsten? Det är ju superbra träning att rida när det blåser, eftersom att det händer mycket omkring en och låter mycket. Då får hästen och även ryttaren för den delen träna på att hålla fokus på varandra och inte låta det distrahera. Så låt inte bli att rida nästa gång det blåser, utan de det positiva med det!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|