SUNDAY, FUNDAY

Tjoho! Jag började söndagen med att hålla i en träning för Erica och Buttler. Det är inte bara dom som lär sig, utan även jag lär mig mycket av att hålla i och hjälpa till med andras hästar. Jag blir bättre på att sätta ord på saker och ting och övar upp min ryttarkänsla och ögat för att se vad som ska göras! Superkul att märka skillnad från gång till gång. 
 
Sedan har jag ridit mina grabbar, gick helt okej. Blev lite missförstånd när jag red på Frolle men det ordnade vi upp. Efter det testade vi släppa ihop Frolle med Buttler, för att se hur dom reagerade på varandra utan att oss tvåbenta i vägen. Buttler ska göra Frolle sällskap under tisdagen eftersom Exet ska med till skolan och hoppträna för Leif Hall och pluttis Frolle klarar inte av att vara själv så länge.. Tur att Buttis ställer upp! Det gick i alla fall jättebra att ha dom ihop. Frolle försökte verkligen få kontakt men Buttler dissade honom helt, haha! 
 
Nu har jag precis käkat lite middag, tänkte städa lite på mitt rum och sedan träna på crosstrainern. Ikväll ska jag bänka mig framför ponnyakuten, få mig ett gott skratt, och slänga ihop en kladdkaka kanske? Hästarna ska såklart nattas också. 
 
 
Bilder på gofisarna från våren 2012 ♥


Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Mmmm... kladdkaka...

2013-02-18 @ 13:25:14
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Theresia - häst & foto

Åh va fin blogg! :D

Svar: Tack! :D
Pernilla Hägglund

2013-02-18 @ 19:09:41
URL: http://theresiasandahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|