2013-01-17

God kväll! Jag sitter i Basta nu, har precis duschat och ska snart gå över till huset och käka middagen som jag hoppade över när jag kom hem vid halv sex. Köpte fika på Ica i Gävle som jag proppade i mig på bussen, så jag kunde hoppa i ridkläderna och springa ut till hästarna med en gång. Undrar om det går något bra program på tv ikväll också? Hur som så ska jag i alla fall försöka knåpa ihop några inlägg till er - som jag varit dålig med på sista tiden. Men som tur är är jag inte ensam om att ha dålig uppdatering, många bloggar som jag läser bloggtorkaperiod just nu. Skönt att det inte bara är jag! 
 
Skulle ni kunna hjälpa mig med lite respons i kommentarsfältet då och då? Önskar ni läsa något speciellt, eller vill ni ha någon tävling, frågestund, videoinlägg om något? Ni bestämmer, eftersom att det är dels för er jag skriver :-) 
 

 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|