3 HÄSTAR RIDNA

Hallå där, jag har precis kommit in från stallet! Varit där i 4 timmar ikväll, skönt att inte känna någon stress och kunna ta det lugnt. 
 
Frolle skrittades och travades lite på lång tygel och i lång/låg form. Jag brukar oftast lägga in lite lättare pass dagen efter träningar och tävlingar, ut i fall att det skulle finnas någon träningsvärk eller mjölksyra kvar. Sen tycker jag inte det är rätt att rida jättehårt en dag och dagen därpå låta hästen vila. Jag ser hellre att man skrittar eller tar det lite lugnare och sedan ger en vilodag. 
 
Exet red jag faktiskt lite på banan. Det var superlängesen verkligen, men han gillar inte att rida mellan fyra väggar om det inte står lite hinder framme haha.. Han blir så himlans lat så man måste trava igång honom lite i början och driva driva driva. Han var helt okej, lat men kändes kanon mellan hjälperna. Jobbade bara i skritt och trav. Samtidigt som jag red på Exet så kom Erica med Buttler också. Så jag kikade lite på dom och gav dom lite mer tips. Satt även upp en snabbis på honom och kände lite. Stor skillnad från i lördags redan tycker jag! Superkul att Erica har tagit till sig vad jag sagt och jobbat efter det - och att det dessutom gett resultat så fort. Ska bli roligt att se deras utveckling under våren och sommaren nu :) 
 
Några bilder på mig och Buttler från Juli 2012. 
 


Kommentarer
Postat av: Erica

dom dära bilderna har jag inte sätt :D fast det kanske är jag som har fotad med? snacka om glömsk XD
det är så snällt av dig att du lägger lite tid på mig och buttler fast än du har fullt upp! du är guld värd<3 och kommer nog aldrig kunna tacka dig nog!

Svar: Det är du som har tagit dom, haha! Men tror dom är tagna med min kamera :)

<3
Pernilla Hägglund

2013-01-30 @ 21:04:30
URL: http://ericaschedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|