ANMÄLD!

Nu är jag anmäld till 2013's första tävling :-D Hängde på tdb nu vid sex för att kunna få en plats. Tog 15 sekunder för mig att klicka i klasser, skriva meddelande till arrangör och anmäla. Skillat! Nu är de nationella klasserna fulla, haha. 
 
Tävlingen hålls i Fagersta den tionde mars, så det är lite drygt 2 månader kvar. Jag kommer rida en LA:P1 och FEIs mästerskapsprogram. Jag gillar inte riktigt lagtävlansprogrammet och känner att det blir för stor press med att träna in båda nationella programmen. LA:P1 kan vi utan och innan och mästerskapsprogrammet älskar jag, det är ett sjukt roligt program! 
 
 
Åh vad jag är taggad för den här tävlingssäsongen - fylld med massor av nationella klasser, meeting och utveckling. Vi ska göra detta tävlingsår så bra det bara går, jag och min sagoponny! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|