FREDAG!!

Hello you! Haft en bra fredag? Min började med tågkaos. Det var helt stopp innan min station, och när tåget väl kom så åkte det bara förbi. X-trafik hörde inte av sig på den där tavlan eller med rösten, utan det var en annan kille som genom sin kompis på tåget fått reda på att det skulle komma en taxi och hämta oss. Stod i 20 minusgrader i cirka en timma och bara väntade, mina tår är fortfarande frusna! Missade första lektionen och var ganska förbannad på x-trafik för att dom inte informerar.

Resten av dagen har varit bra, vi hade idrott så det var dagens höjdpunkt. Kommer dock få en redig träningsvärk i morgon känner jag haha!

Käkar just nu och sedan ska jag ut och pyssla om Frolle lite. Tror inte mina fötter klarar av kylan mer idag, så jag hoppar över att rida... Däremot ska jag skämma bort grabbarna med massor av pussar och morötter! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|