ONSDAG

God morgon, allt bra? :) 
 
Idag är det en ganska lugn dag. Vaknade halv tio, har käkat frukost och hunnit ringa ett samtal till hästkliniken. Jag ska åka dit på ett "möte" på fredag morgon om praktik. Det är väldigt svårt att få praktik på en hästklinik eller veterinärklinik över huvud taget, vissa tillåter inte ens praktikanter under en viss ålder och vissa ingen alls. Men som tur är ska jag åka dit och prata med chefen där så hon får ett ansikte på mig och vet vilken slags person jag är innan hon kan låta mig praktisera där. Hon har redan varnat mig för att det inte kommer finnas så mycket att göra, men gör inte mig så mycket. Genom att bara vara med och se hur det går till kommer jag lära mig mycket från! Jag är verkligen inte en expert på sjukdomar och vad man gör när man råkar ut för dom heller, då mina hästar så gott som aldrig drabbats av något mer än vrickningar, allergi och kotledsinflammation. Peppar peppar... Hoppas bara jag  får praktikplatsen, det skulle vara så himla roligt! 
 
Tänkte ta tag i mitt rum nu som ser ut som ett bombnedlag - en klassiker! Vid halv två ska jag, mamma, pappa och min syster åka in till stan, käka och kolla på bio. Vi ska gå på Mammas Pojkar, den verkar så grymt bra. Sedan är det bara stallbiten kvar, mocka och rida mina vackra grabbs! 
 
Vad ska ni göra idag? :) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|