SVÅRT VÄDER

Hos mig i Hudiksvall har graderna stigit och snön smällter. På nätterna är det dock någon enstaka minusgrad så det som smällt blir skare eller is. Överallt är det så och man kan nästan inte göra någonting (på hästbiten då..). Jag kan nästan inte ens tömma kärran för att det är som bambi på hal is.. På ridbanan, som jag var så duktig och skottade, är det hård snö men visst går det att rida där. Dock inte så ordentligt då det har blivit knöligt. På vägarna är det blankis och på åkrarna är det skare. Tråkig jag är som bara klagar, men det ÄR tråkigt att bara kunna skritta när man ska rida. Det här mitt i mellan-väder mellan vinter och vår kan vi väll bara skippa?! 
Måste också erkänna att okej, just nu är jag faktiskt lite avis på er med ridhus som ni kan rida i utan att hästarna ska spänna sig som en fiolsträng. Men annars, nej tack ;) 
 
Någon mer än mig som har problem med bra ridunderlag nu? Eller har ni någon bra lösning att dela med er av? :) 
 
Hellre det här än....
...det här!


Kommentarer
Postat av: matilda

ja usch för det här vädret :/

Svar: Ja.. kan det inte bara försvinna helt nu liksom!?
Pernilla Hägglund

2013-01-02 @ 15:15:16
URL: http://skogsrusset.blogg.se
Postat av: Nina

Håller med dig exakt om att övergångarna mellan årstiderna är onödigt långa och utdragna... Men har det ganska bra ändå, ridhuset ligger bara 20 min promenad från mitt stall så hästen är värdig värmd och bara börja jobba när man kommer fram^^

Svar: Vilken tur du har, jag har en halvtimma med bil till närmaste ridhus...
Pernilla Hägglund

2013-01-07 @ 22:51:10
URL: http://undomsdrommar.blogg.se
Postat av: Nina

Enda problemet är att jag är tvungen att gå upp på en stor väg bara för att komma dit efter att dem byggde en färist för att stänga bort hästarna från den ENDA säkra vägen:(

plus att det är ganska dåligt med tider i ridhuset då det är nere på ridskolan :p

Svar: Okej, nej det är ju inte roligt att utsätta sig för...
Pernilla Hägglund

2013-01-09 @ 23:40:46
URL: http://undomsdrommar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|