TORSDAG

Hejsan! Jag hann inte med att uppdatera bloggisen igår, som ni nog märkte. Hästarna var sjukt fina och pigga igår! Trimmade båda på en traktorväg som går mellan några åkrar, så det är helt öppet på sidorna och vägen är rakt fram flera hundra meter så dom blir så himla glada av att vara där när det är så "fritt" eller vad man ska säga. Därefter skyndade jag mig in, pluggade lite matte och sedan åkte jag, mamma och pappa in till stan (jag övningskörde en bit också, för första gången) och käkade på Old Texas. Älskar den restaurangen, men sjukt dyrt.. Jag åt Dolly Parton - kycklingfilé toppad med smält cheddar, soltorkade tomater och bacon, grovskurna pommes, majskolv, tre olika såser plus vitlökssmör till majsen, grönsakssallad och till efterrätt chokladbrownie med grädde, glass och valnötter. Så jädra gott! 
Kom hem strax efter tio, så då pluggade jag lite till och gick och la mig sen. Hade helt enkelt ganska fullt upp! 
 
Just nu laddar vi upp för matteprov. Efter det ska jag och två kompisar luncha på Max, liksom för att fira att matteprovet är över haha... ;) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|