THIS

 
Min mål- & drömpyramid som jag i Januari målade upp. Det kändes då "lite långt borta" att klara av detta, men jag är envis och när jag sätter upp ett mål kämpar jag för att nå det också. 
 
Hela vintern och våren har jag jobbat med styrka och kondition på hemmaplan. Ridit mycket intervaller, i djupsnö, klättrat, gymnastikhoppat, arbetat över bom osv. Det har gett Frolle bättre förutsättningar att klara nästa trappsteg. För att kunna göra korrekta skolor, enkla byten, skrittpiruetter och längningar krävs en viss styrka både fysiskt och psykiskt hos både mig och Frolle. Det blir bättre och bättre och jag hittar fler knappar att testa hela tiden. 
 
1 Juni nådde jag mitt första procentuella delmål. 68,28% i LA:P1 och blev andraplacerad. Vi klådde målet med hela 1,28%, to good to be true! Sakta men säkert började vi också höja oss med små bråkdelar i FEI. Nya personbästan lite då och då men nu i helgen släppte det ju verkligen till. 62,094% i FEI Lag och på lördagen satte vi mitt riktiga mål, den procenten jag inte riktigt våga tro på i början på året. 64,512% i FEI Mästerskap! Jag säger bara what a feeling, jag fick nästan glädjetårar. MIN Frolle, MIN danska korsningsponny som JAG trodde på och som JAG valde. 2011 var han en hopponny på LA-nivå, 2013 är han en dressyrponny på elitnivå. Så sjukt jävla stolt över oss ♥
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|