Veckoplanering

3e och 4e Augusti är jag och Frolleman i Vännäs, Umeå, och tävlar. Norrlandsmästerskapen går där och dessutom har dom nationella klasser, så det är klart vi åker! Men, då är det såklart superviktigt att jag och Frolle är superberedda att leverera. Långt att åka, viktiga klasser och det skulle ju inte sitta helt fel att bli norrlandsmästare så då vill man ju bara ge järnet och hoppas på att det räcker, eller hur? Då är det kanon att sätta upp en veckoplanering, som jag såklart har testat mig fram genom att experimentera lite innan tävlingarna. 
 
Idag, lördag, ska jag trimma på ridbanan. Värma upp över trav- och galoppbommar med extra långa avstånd och rida delar ur programmen. Måste framförallt kika på det i LA:4 då vi inte ridit det programmet sen förra året på DM. 
Söndag: Tömköra
Måndag: Uteritt
Tisdag: Träning för Lena/träna hemma
Onsdag: Skritta/Uteritt på hackamore
Torsdag: Tömköra
Fredag: Skritta/Promenad på hackamore
Lördag: LA:4 och FEI Lagtävlan
Söndag: LA:P1 och FEI Mästerskap 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|