FROLLE-FEELING..

Shit, vad Frolle kändes bra idag. Red honom på banan nu medan det var ljust ute, och allt bara föll på plats! Hade inte höga förväntningar på honom innan passet då han var pain in the ass igår kväll på träningen, det ville sig liksom inte igår. I slutet dock kändes han helt ok!
Jag blev så glad när allt bara funkade, han var så himla lätt i handen med en minst sagt fjädrande kontakt, energin kom bakifrån och vi kunde använda den på ett bra sätt, han var känslig och extremt lyhörd. Det var jätteroligt att rida honom idag! I morgon ska han promeneras i cirka 1 timme och på fredag ska vi tävla på hemmaplan, bara en klass. Hoppas den här Frolle-feelingen håller i sig nu! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|