SÖKER KANIN

Jag är i starkt behov av en kanin just nu, det är ganska akut faktiskt. Frolle har ganska ordentliga problem med att stå själv i sin box medan jag är ute och rider på Exet. Han blir jättestressad, skakig och sparkar i väggarna och främst i boxdörren, som han sparkat sönder spännet på ett x antal gånger. Han blir så himla uppstressad att han svettas och svettas. Hela bogen, en bit ner på frambenen och hela magen är alldeles blöt efter att jag har varit borta i cirka 1 timme. När jag rider honom blir han nästan aldrig svettig, inte ens när jag rider ut på en långritt på 2 timmar. 
 

Jag och mamma har diskuterat och provat olika grejer för att han ska vara lugnare (han blir något lugnare om man rider honom innan, så han använder hjärnan och blir trött både psykiskt och fysiskt, och om jag - om t.ex. Erica ridder Exet - är i stallet och gör honom lite sällskap). Nu har vi bestämt oss för att ha en kanin i stallet, i den tomma boxen bredvid Frolle, i en upphöjd bur så Frolle ser hen. Vet inte alls om det kommer funka, men det är ju värt att prova! Det är hemskt att se Frolle såhär stressad..
 
Så... Jag söker en kanin som tål kyla, då den kommer stå i ett stall som inte är uppvärmt, plus bur (den behöver inte vara upphöjd, det fixar jag själv). Gärna i närheten i Hudiksvall! Hör av er på min mejl: [email protected] :) 
 


Kommentarer
Postat av: Matilda

Har söta getter du kan få ha jag ;)

Svar: Haha, too late! ;)
Pernilla Hägglund

2013-03-07 @ 21:17:09
URL: http://skogsrusset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|