UNDERBARA FREDAG ♥

Hello ♥
 
Den här veckan har verkligen gått undan, men det tycker jag bara är bra! Nu är det helg och jag är i princip helt ledig, inga måsten eller så. Det enda som jag planerat att göra är att skotta ridbanan, gå igenom mitt tal till muntliga nationella några gånger och rida mina prinsar. Såklart ska jag också blogga! Men som vanligt vill jag att ni är med och bestämmer vad jag ska skriva, så ös på med förslag nu! :) 
 
Igår kom en av mina systrar hem. Hon blev så himlans avundsjuk på mig när jag hade tränat med Exet för Leif, eftersom det gått så bra, så hon fick låna honom och åka och hoppa för Åse på ridskolan igår. Exet var ju hennes häst från första början och dom har tävlat upp till Nationell LA+5 tillsammans. S-H-I-T vad pigg han var igår alltså, det gick inte att ha honom inramad för fem öre, hahaha. Bakdelen for åt alla håll, han slirade, skuttade och fnös. Men, det är ju hans thing så att säga.. Han hoppade kanon ändå och tyckte det var skitkul! 
 
Idag hann jag rida Frolle innan skolan. Vi hade fri studieort på förmiddagen fram till 11:40 så då la jag mina studier ute i stallet! Vi pulsade i någon decimeter djup snö som blåst upp på vägen och han kändes fin. Vi red på en väg mellan två åkrar, som han gillar extremt. Så han blev redigt pigg! 
 
I skolan hade vi bara ett matteprov som jag tyckte var easy like a pancake och sedan idrott - funktionell träning. Vi gjorde 40 reps av 6 olika övningar. Boxhopp, pulloversitups, berpees, axelpress, kettlebellsving och utfallsteg. Blev helt slut och fick avsluta det hela med att springa från Friskis till station för att försöka hinna med tvåtåget, men det gjorde jag inte. Röd som en tomat i fejjan med träningskläder fick jag sitta på station och vänta på bussen... 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|