Hemmaplugg

 Idag valde jag att plugga hemifrån. Alla tåg är inställda eller ersatt med buss och vi har bara två lektioner idag. Kändes liksom inte så jätteroligt att åka buss 2 timmar dit, ha två timmars lektion och sen 2 timmar hem igen. Tur jag tog med matteboken hem igår så kan jag jobba i den och istället för idrotten drar jag ut och springer samt kör lite styrka. 
 
Först av allt ska jag skicka in en reklamation till Hööks på mina nya ridbrallor - CRW Excellent. I måndags när jag använde dom för första gången sprack sömmen i skrevet/på låren. Verkligen dåligt tycker jag! Men ska även skicka ett mejl med bilder på dom nya grimmorna på Exet & Frolle och berömma för dom! 
 
 
Fina Frolle i sin nya och fina grimma! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|