Lördag

Hallå där ute, skönt med helg eller vad säger ni? :) 
 
Idag är det en lugn dag. Jag och min syster ska ut på en powerwalk snart och sedan är det bara hästbiten kvar. Tänkte att jag skulle försöka vänja in Svante lite mer med sitt koppel också. Han är så himla kinkig när det gäller kopplet och fryser antingen på stället ellet far runt och försöker fly från det. Men jag tror både han och jag fått lite mer tillit för varandra nu så det kanske är dags att göra ett nytt försök! Visst var det gulligt när jag lekte med honom igår, som ni kunde se på filmen? Han var så himlans glad och tyckte det var jätteroligt att leka lite. När jag har mockat ska nog släppa in honom i någon box igen så han får röra lite mer på sig. 
 
Kanske ska försöka städa mitt rum också, haha. Vi får se vad som hinns med, nu ska jag i alla fall gå och göra någon nytta och ge hästarna lunch och pussa lite med dom. 
 
 
Har ni förresten sett att det öppnats en ny bloggportal för hästbloggare, horseworld.se? Jag har testat göra en blogg där faktiskt men känns som att är lite för "strikt" för mig. Gillar blogg.se's enkel- och tydlighet mer! Annars är det ju jätteroligt med en alldeles egen portal för oss mindre hästbloggar, men jag tror jag håller mig till blogg.se ändå :) 


Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Jätte fin header!

Svar: Tack!!
Pernilla Hägglund

2013-05-04 @ 13:43:55
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|