Ryttartest och långhelg

Hejsan! Ledsen att jag inte uppdaterat er, men jag har inte riktigt haft den tiden eller orken. 
 
Igår på förmiddagen hade vi löshoppning. Släpade fram många tunga hinderstöd och bommar, löshoppade 10-15 minuter och sen släpade vi tillbaka allt. Kändes ganska onödigt, men det var kul att se när hästen löste problemen och läste av vårat kroppspråk! 
På eftermiddagen var det ju ryttartest, och då kom (världens bästa) mamma med Frolle till mig. Han tyckte det var sååå roligt att rida i grupp under testet och under inridningarna ville han helst dra iväg och "vinna", haha. Men han kändes riktigt fräsch och positiv. Trimmade lite själv efter testet och då var han riktigt riktigt fin alltså, så himla roligt att rida honom! Jag fick 78,5 poäng av 100 möjliga. Åtta stycken åttor, en 7,5 och en sjua. Supernöjd med poängen! 
Jag och mamma stannade till på Statoil när vi åkte hem och öppnade då sidodörren och bakluckan på transporten, så Frolle fick luft. När vi satt där i bilen kom det två killar och sa till varann "shit, ser du hästen eller? Det står en häst därinne!! Jävlar vad stor den är" och när dom såg honom i fönstret sa dom "shit, där kan man ju se den också. Fan vad coolt!". Haha, jag och mamma gapskrattade åt dom och det roligaste var att dom inte såg oss! Haha... 
 
 
Nu är det långhelg, otroligt skönt! Jag ska träffa kompisar som jag inte varit med på länge, förhoppningsvis jobba lite och såklart rida. Vad ska ni göra? :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|