Taggad

And again, ledsen att jag inte skrivit nåt.. Och jo, jag har faktiskt haft tid över men ändå fullt upp. Men snart snart snart är det sommarlov och då hoppas jag får tillbaka suget!

Hur som helst så rullar allting annat på som normalt, om inte bättre! Ingen riktigt riktig skoldag kvar, Frolle känns så sjukt fin och det är 3 dagar kvar till tävling och utomhusdebuten för i år. Så himla taggad! Tränade program i måndags och Frolle visade klockrena framsteg och igår på träningen var han ännu bättre i sin form. Nu är det några lugna dagar för honom innan det bli tävling i Bollnäs. Vi startar LA:P1 och FEI Inledande på lördagen och eventuellt FEI mästerskap och FEI lagtävlan på söndagen.

Nu ska jag ha en slapp engelskalektion och sedan ska vi köra fyrhjuling på em! Vi hörs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|