Torsdag, eller måndag?

Den här torsdagen har verkligen känts som måndag! Måste bero på att jag var ledig igår. Dagen har varit helt okej, förutom min kropp som säger emot mig hela tiden.. För det första är det fortfarande muskeln i svanken/kärlekshandtaget som strålar ut smärta om jag suttit ner en stund och ska gå. Lite bättre är det, men ändå inte. För det andra har jag haft konstant huvudvärk från första lektionen och tills jag kom ut till stallet. Nu har det kommit tillbaka igen. Det tråkigaste är att det inte hjälper med värktabletter.. Och, för det tredje, när jag snöt mig när jag kom hem från skolan började det forsa ut blod. Ska vi byta kropp? 
 
Tur jag har mina grabbar alltså. Ute i stallet försvinner allt, det är bara jag och mina favoriter och massvis av glädje! Eftersom jag inte mått helt hundra under dagen tänkte jag mig ett lugnare barbackapass. Planen var att skritta i ungefär en 1 timme, men det blev intervallträning i skogen istället när jag såg att snön försvunnit från favvoridvägen. Helt kravlösa galopper i full fart blev det. Frolle var så himla glad och hans energi smittade av sig till mig! Kunde inte låta bli att skratta åt honom, åt oss medan vi red. Bästa, bästa, bästa Frolle. Vi avslutade med att rida slalom och skrittpiruetter runt träden och över stock och sten. En superrolig tur på Frollisen ♥
 
I morgon funderar jag på om vi ska hoppa studs igen och jobba med bommar. Vi får se hur det känns i morgon, vilket väder det är och lite sånt. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|