Dagens

Jag red ett lösgörande och aktiverande pass på Frolle idag. Igår joggade vi lite lätt på volt och serpentiner på banan. Han kändes väldigt jämn och fin! I morgon ska vi träna för Lena, längesen vi gjorde det nu så det ska bli skoj. 

Leon fick på sig benskydd, träns och sadel. Det gick jättebra - bara han fick inspektera lite först förstås. Slängde lite med sadelgjorden på frambenen och slog lite med sadelkåporna men han stod där som ett ljus. Duktig bebis! Sedan tog jag ut honom på banan och gjorde lite ledarskapsövningsar och skrittade/travade över bommar. Han var så duktig, det var som att han inte gjort annat! I morgon ska vi gå ut och gå på vägarna tillsammans, kolla in omgivningen och sådär. 



Haha åå, han ser ut som en tanig travare.. Sötnos! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

är han en travare? :)

Svar: Haha nej, det är han inte :)
Pernilla Hägglund

2013-11-06 @ 20:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|