Praktik

Hallå där! Sitter och äter min "lunch" på praktiken nu innan det är dags att vara med knattarna. Idag har jag ridit en ny otroligt söt b-ponny (ja en B!), känt lite hur han lyssnar på hjälperna och det gick jättebra. Kunde galoppera på långa tyglar utan att han gjorde något - perfekt småbarnsponny alltså. Gosberry! 
Sen har jag hjälpt stallpersonalen med insläpp och tvättat schabrak. 

Trimmade Frolle vid elva. Lena hann dock inte hjälpa oss, men det gick jättebra ändå. Det var skönt att komma in i ridhuset på bra underlag istället för hemma på hårda och gropiga utebanan. Jag jobbade mycket med samling idag, provade "piruettövningen" som Jan Brink visade på clinicen jag var på - först gå in i en bakdelsvändning/skrittpiruett, sen börja smacka lite och peta lite på korset och försöka få igång lite tramp och sist men inte minst komma upp i galopp och galoppera i piruetten. Superjobbigt och superkul! Frolle gjorde det himla bra faktiskt och han trampade till jättebra! 
Sen red jag igenom FEI Mästerskap och det gick jättebra, förutom övergångarna mellan samlade- och mellan/ökadegångarterna. Skolorna satt som en smäck och det kändes allmänt jättebra! Det blev ett ganska långt pass, men ibland behövs det och det gjorde det idag. Jag är så nöjd över min fina grabb! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|