Dagens Frollepass

Till att börja med så måste jag berätta att jag testade lasta Frolle helt ensam idag. Madde, som skulle skjutsa oss, var lite sen så jag tänkte att jag kunde prova - bra träning inför stor häst tävlingarna sen när jag kommer köra själv. Det gick över förväntan, vi gick raka vägen in, gav honom en morot och gick runt och stängde luckan. Frolle var lugn som en filbunke och accepterade det jättebra. Stolt över både mig själv och prinsen! 

Vi åkte in till ridskolan och red på dressyrbanan, så att jag kunde träna på FEI Inledande som vi ska rida nästa helg. Den går på lång bana och jag har bara en 20x40 hemma. 
Jag tänkte tävlingsframridning - ganska kort men effektiv men såklart heller inte uttröttande. Upprepade övningarna som jag fick av Lena förra veckan och jag tycker redan nu att de ger effekt, kul! Programmet gick superbra, särskilt med tanke på att vi inte ridit det på sisådär ett år. Enda anmärkningen tyckte jag var den inledande halten. Annars gick det som smort! Dock tyckte jag det kändes som att satt i lite i höger sidan och hade inte ett riktigt jämnt stöd. Det kan förstås bero på mig också eftersom jag har lite ont i vänsteraxeln sen igår, men för säkerhets skull ska jag bara skritta honom i morgon på hacket och på fredag tömköra på volt och låta honom komma ner i formen och bara köra lösgörande. Det blir nog bra! 


Bästa Frolle!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|