Plugg

Alltså det känns det som att jag sjuttioelva uppgifter som ska göras. Jag ligger efter i kommunikation och två hästämnen. En stor foderuppgift, en fördjupning om hästens gångarter och massa små reflektioner i kommunikationen. Sedan läser jag Entreprenörskap & Företagande på distans som inte alls ligger i fas med min planering. Åååååh, så jobbigt.. 
 
När det blir så här många uppgifter staplade på varandra blir det att jag fortsätter stapla och till slut har ett helt berg att stressa igenom halvdant några dagar innan allt ska vara klart. Jag vet att det inte är särskilt smart av mig, men jag får panik så fort jag bara tänker på allt som ska göras. Det är så frustrerande!!
 
Är det någon mer än jag som gör på det här viset, eller är det någon som har ett tips på hur man kan undvika detta? Jag skulle bli glad om ni vill dela med er :) 
 
Nu ska jag i alla fall gräva mig ner i det här plugghavet och försöka börja med den tyngsta uppgiften - foder. Aaaah, kill me..
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|