Hej!

Hej på er, allt bra? Med mig är det jättebra, haft en otroligt mysig och rolig helg tillsammans med Fredrik! Bloggen har hamnat lite på sidan just därför, eftersom att jag och Fredrik inte träffas så ofta vill jag vara med honom när vi väl träffas och det tror jag ni förstår.
 
I morgon går jag min andra måndag denna termin, haha.. Alla naturbrukstvåor har egentligen introvecka på höstterminens praktikplatser kommande vecka, men jag diskuterade med min mentor och kom fram till att det helt enkelt var bäst om jag är på skolan och pluggar ikapp det jag missat dessa veckor. Jag har ju varit på HRPK halva vårterminen och dessutom rider jag där, så jag vet ju hur det funkar. Men sedan ska jag vara där varje tisdag framöver, om jag får såklart vilket jag tror eftersom Lena frågat några gånger när jag kommer tillbaka ;) 
 
Nu på kvällskvisten tränade jag Erica och Buttler och sedan tömkörde jag Frolle. Mamma red Exet idag, kul att se henne i sadeln igen! Tömkörde inte Frolle särskilt länge då det blev mörkt så varken jag eller han såg så mycket nere på banan, men den lilla stunden vi jobbade såg han fräsch och fin ut. I morgon står träning för Lena på schemat, ska bli så kul att få träna honom igen! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken fin bild på er :)

Svar: Tack! :D
Pernilla Hägglund

2013-09-23 @ 19:46:28
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: - S C H N A I L G U L L -

Jätte fin bild på er tillsammans! :)

Kram, Jonna & Witezz!

Svar: Tack!
Pernilla Hägglund

2013-09-25 @ 13:39:10
URL: http://schnailgull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|