Frolle & Leon

Idag red jag Leon in genom byn - hans fjärde uteritt såhär långt. Longerade honom först för att göra av med lite energi och sedan satt jag upp och red en stund på banan för att checka av att han lyssnade på mig. När det kändes bra skrittade jag lite i vinterhagen i skogsdelen, styrde mellan stenar och träd. När det också gick bra så styrde vi ut på byvägen och då gick mamma med också. Innan har vi ju haft någon på häst före, men idag gick alltså bara mamma bredvid. Det gick superbra! Han var bara lite rädd för en brunn som enligt honom såg väldigt farlig ut. Han var ju lite på tårna såklart men det berodde på att han tyckte det var roligt och spännande
 
Skrittpasset för Frolle gick jättebra det med och han släppte verkligen till och skrittade igenom sig ordentligt. Jag red lite skänkelvikningar och öppnor och hade honom hela tiden i en låg och rund form. Han kändes superfin :) 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Härligt!

Svar: Jaa! :D
Pernilla Hägglund

2014-04-23 @ 20:16:25
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|