Laserbehandlad

Nu har Eva varit här och kikat på Frolle. Jag visade honom i skritt och trav först och hon tyckte inte alls att han såg halt ut - han var jämn i korset och i stegen. Lite stel men det är förståeligt, han har ju inte rört på mig sedan en vecka tillbaka och då gick han ganska hårt.
 
Sedan kände hon igenom kroppen och tyckte att han kändes riktigt fin! Han reagerade inte mycket alls, och då är han väldigt känslig och visar tydligt när något är obehagligt och gör ont. För säkerhets skull behandlade hon upp i sulan på högra hoven och lite extra i hasen samt i höften. 
 
Så.. Nu ska jag äntligen få sätta igång honom igen! Jag är så glad! I morgon ska han promeneras för hand och fredag, lördag och söndag ska han tömköras. Då behöver han inte jobba med tyngd på ryggen och jag kan hålla koll på honom bättre ifall att han skulle bli knasig. Nästa vecka kommer han gå i princip som vanligt och entligt Eva skulle det inte alls vara några problem för oss att tävla nästa helg om han känns fräsch. Han har ju inte vilat så länge och det har inte varit någon allvarlig skada, så det kommer förhoppningsvis gå bra! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|