Måndag

Hej på er! Börjar bli en vana för mig att börja inlägget med "ledsen för att uppdateringen legat nere", haha. Hoppas ni förlåter mig för det :) Nu tänkte jag bara skriva lite snabbt om vad jag haft för mig idag och sedan kommer ett annat inlägg upp om tävlingen igår. 
 
Jag och mamma har varit i Gävle hela dagen med Leon. Vi har ju hästdag på måndagar i skolan och denna måndag skulle vi löshoppa så då frågade min lärare mig om inte jag ville ta med Leon - och det var ju såklart jag ville. Så han har löshoppat idag och alltså helt som det kommer vara på treårstestet. Detta var även sista gången jag löshoppar honom innan det är dags på riktigt. Han hoppade väldigt fint tycker jag men blev lite flack och spänd över när det blev lite högre. Vi avslutade när han gjorde ett mer avslappnat språng. Jag fick bra kritik av min lärare och mina klasskompisar så det var verkligen roligt! Leon skötte sig utomordentligt bra :) 
 
Sedan har jag varit ute på en tur med Frolle som fick ta det lite chill idag och "bara finnas". Vi busgalopperade lite på en av hans favoritvägar men red mest i skritt. Det var en mycket glad och nöjd ponny i stallet sen! Frolle får en lite lugnare vecka nu. Jag vill inte överanstränga honom efter att han var halt så han faller tillbaka. Hans veckoplanering kommer upp sen :) 
 
Nu har jag precis gjort Frolles och Leons foderstater och målat naglarna! Leon är så himla tunn nu, och jag fick ett tips av min lärare på ett foder idag. Jag testade lägga in det i foderstatsprogrammet och det ser väldigt bra ut, så imorgon ska jag åka förbi Granngården och köpa lite nytt foder helt enkelt. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|