Tuesday

Hejsan! Idag har jag inte ridit en enda häst, känns lite tråkigt faktiskt. Leon rids ju bara varannan dag och Frolle är inte frisk ännu. Inte ens Exet kunde jag rida för han red mamma. 
Glada nyheter i alla fall: Frolle är mycket bättre nu och visar knappt någon hälta! Vi avbokar hovisen imorgon och tar istället hit Eva som ska laserbehandla honom. Jag hoppas hon hittar på muskeln han eventuellt sträckt och kan säga hur länge till han ska vila. Jag vill rida min prins igen, helst nu.. ♥
 
Transporten fick sig en behandling idag i alla fall - tvättad och inoljad. När man har en transport med trädväggar tycker jag att det är oerhört viktigt att olja in den eftersom det gör att den blir tåligare mot väta och dessutom mycket snyggare att titta på. Den blir så blank att man nästan kan spegla sig i den! Här nedan ser ni före- och efterbild. Ganska stor skillnad, eller hur? :) 
 
 
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|