Äntligen!

Gud vilken fullspäckad vecka jag haft! Och den bara fortsätter. Igår hade vi första riddagen för terminen på Högbo. Vi longerade, hade intro för kursen aktivitetsledarskap och red markarbete. Jag red på en spinkig 6-åring, Duchesse, som ganska nyligen kommit till ridskolan. Hon var en riktig utmaning att rida! Väldigt trygg. Dock väldigt hård i munnen, elefanttangotrav, studsig galopp och hängig. Men annars trevlig. När jag kom hem halv sex var det full fart. Jag red både Frolle och Buttler, badade Frolle och putsade allt samt packade det som ska med idag. Trots allt det så kom jag in ganska tidigt från stallet, halv tio! 
 
Idag är det ÄNTLIGEN dags för oss att tävla igen, Frolle och jag! Gud så jag längtat och jag känner mig laddad. Vi har starttid 14:52 i Edsbyn så vi har kunnat tagit det lugnt nu på morgonen, vilket både är positivt och negativt. Det är ju skönt att inte behöva ställa klockan mitt i natten men samtidigt tycker jag att man tappar lite nervositet och tagg när man liksom måste "vänta" på att man ska åka. Nu har ju jag dock inte väntat, jag har fixat stallet, tagit ut hästarna och packat det sista. Men ändå. 
 
Nu ska jag i alla fall gå ut och plocka in Frolle från hagen. Han går med regntäcke och BoT på benen. Han får ju inte rulla sig och skita ner sig när han badades igår! Hoppas han är lika taggad som jag. Om inte annat så kommer han förstå vad som är på gång när jag börjar knoppa manen. Håll tummarna för oss idag! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|