Måndag

Hej på er! Jag tar en paus nu framför datorn. Jag har suttit i traktorn hela förmiddagen och nu väntar stallet. Jag har inte alls mått särskilt bra idag. Igår när jag kom hem från farfar började jag må illa och det har hållit i sig under dagen. Jag hoppas verkligen inte att jag ska behöva avsluta lovet sjuk i sängen.. Förhoppningsvis kommer jag piggna till när jag kommer ut till stallet! 
 
Vet ni vad grabbarna bus har hittat på två dagar på raken? De har ledsnat på sin hage, sprängt tråden, käkat lite gräs på grannarnas gräsmattor och sedan hoppat över tråden till en av kohagarna. Jag skulle gissa på att det är vildhästen Leon som varit i farten och triggat igång Frolle och Exet, haha. Han har ju sina hyss för sig den token! Nu har vi stängt med vitt elband och nu ska de förhoppningsvis hålla sig innanför stängslet. 
 
Nu ska jag gå ut till stallet. Vi hörs nog mer senare! :)
 
 
Nyduschad Leon igår!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|