Hästfest

Hej! Vilken fullspäckad dag. I morse kom min fina vän Felicia över hit en stund. Vi gick i högstadiet tillsammans och nu pluggar och bor hon i Sundsvall, så vi ses inte så ofta. Men trots det har vi hängt ihop hela tiden och hon är en sån vän som man kanske inte pratar med så ofta men alltid finns där, no matter what! ♥ 
 
Sedan har jag provat ett par balklänningar. Så fina att jag dör! Det börjar verkligen närma sig och det känns verkligen bra att jag är ute i god tid. Jag känner på mig att vårterminen kommer gå rasande fort och vara väldigt stressig. Jag hoppas dock att jag har fel! Jag vill inte skiljas från tjejerna.. Hur som helst så har jag även ridit ut på Frolle. Jag hittade en sandväg som inte var så frusen så vi red fram och tillbaka där några gånger i trav och galopp innan vi red vidare. Det blev en ganska lång tur men det var så skönt! En kombo med solen, lite snö och sin bästa vän är svårslagen. Stallet är också fixat och Leon ompysslad. I morgon tänkte jag att jag skulle sitta upp och skritta lite på honom. Äntligen! 
 
Nu har jag precis hoppat i kvällens outfit (som tog ett tag att välja.. haha). Jag och mamma ska snart bege oss mot bussen som ska ta oss (och alla HRPK'are) till Gavle rinken i Gävle. Det vankas Ryttargala där ikväll! En riktig hästfest ser jag fram emot. Är det någon av er som ska dit? :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|