Ny vecka

Denna måndag kändes inte lika trött som måndagar brukar kännas, men det är nog för att det här är sista veckan innan jullov och dessutom är det inte långt kvar till min födelsedag! Åå så skönt det ska bli med lov och framför allt att bli 18 år. 
 
Jag fick sluta tidigare idag efter att jag skrivit ett prov så jag kom hem hela två timmar tidigare än normalt. Jag är redan klar i stallet och dessutom hunnit med att plugga lite. Nu ska jag alldeles strax åka in till Hudik och träna på Friskis. Det blev en väldigt effektiv dag helt plötsligt, haha! Frolle var ganska envis och fjollig idag. Han la sig i handen och skottade liksom på. Vi har dock bara kunnat skritta dom senaste dagarna så jag tror att hans energibägare är på väg att rinna över, så det beror nog på det. I morgon ska vi åka och rida lektion för Lena så då hoppas jag att vi ska kunna göra av med lite. Leon vilar idag och smälter gårdagens uteritt som blev lite väl lång. När vi skulle iväg från stallet bråkade han och sedan var han väääldigt på hugget. Passage för en treåring kan jag ju tycka är lite väl avancerat, men Leon verkade dock tycka det var helt okej när det var en läskig bil i vägen.. Sedan tyckte han också att det var väldigt roligt att få galoppera så han hoppade iväg när jag bara sa "gaaaalopp", haha. Snacka om att älska livet! Han var så glad och ville hela tiden visa att han minsann kan, min fina Lellis! 
 
Nej, nu måste jag byta om till träningskläderna. Vi hörs hörrni! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|