Torsdag

Hejsan! ♥
 
Jag är på extra bra humör just nu, för jag är klar i stallet tiden då jag egentligen kommer hem på torsdagar - så jag har i princip hela kvällen ledig nu!Vi hade ingen idrott idag så vi flyttade engelskan för att alla vi ska skulle få åka hem tidigare vilket för mig innebar hemresa hela tre timmar tidigare än normalt. Oj så skönt! 
 
Jag och Frolle tog ett sånt där mysigt lösgörande pass i snöslasket. Han gick inte så länge idag, utan vi trimmade i ungefär 30 minuter bara. Jag la undan galopparbetet idag och fokuserade bara på traven. Och oj så fin han var! Jag strävade efter så lång och låg form som möjligt med kontakt och nosen framme och vi jobbade mycket med skänkelvikning. Han har mycket lättare att ta ut formen i skritt än i traven, men när jag sätter mig ner och jobbar mer med sätet kommer han ner och söker sig nedåt/framåt även där. Först hade jag tänkt mig bara lättridning under dagens pass, men när jag hittade en lösning under nedsittning fick jag ändra. Då passade jag på att lägga in lite sitsträning genom att lägga upp stigbyglarna. Härligt med två flugor i en smäll! :) 
 
Nu ska jag ta tag i lite skolarbeten som bara blir fler och fler.. Fick i alla fall A på senaste uppgiften som jag kompletterade så jag fick lite motivation av det! Nu är det bara komplettering på grovfoderuppgiften, plugg på foderprov, plugg på idrottsprov, plugg på matsmältningsprov, 7 kapitel i entreprenörskap och en uppgift om träningsrelaterade sjukdomar på häst. Någon som vill hjälpa till? ":)" 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|