Datorlös

Nu har jag blivit datorlös till på måndag, minst. Min skoldator hade något fel på nätverkskortet så den lämnade jag in mot en lånedator, men när jag kom hem och skulle slå på den visade det sig att man behövde logga in genom skolans internet först. Då provade jag starta upp min gamla dator som jag inte använt på typ 3 år, men den är ju segare än segast så den stoppar jag undan igen. Så tyvärr får ni nöja er med mobiluppdateringar i helgen... Så himla tråkigt! Jag ska ändå göra mitt bästa och uppdatera här. No hate! ;) 




Kommentarer
Postat av: Erica

Du får komma över till mig och låna min om det skulle behövas ^^

Svar: Haha, tack! ;)
Pernilla Hägglund

2014-01-11 @ 13:44:00
URL: http://ericaschedin.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

TIPS! Man behöver inte alls logga in via skolans internet; kryssa i "Workstation only" och då kommer ditt användarnamn fyllas i och så skriver du i lösenord bara, hipsvips så funkar deeet!
Sen om du inte har en kryssruta för workstation only eller liknande då går det inte :C

Svar: Har ingen sån ruta :(
Pernilla Hägglund

2014-01-11 @ 16:28:46
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|