Sir Leon ♥

Nu har jag haft Leon i lite mer än två månader och på dessa två månader har vi kommit långt tycker jag. Tänkte göra en liten "lookback", kolla tillbaka vad vi gjort och hur långt han faktiskt kommit. 
 
 
1a november kom Leon hit. Då hade han haft sadel, träns, skydd och täcken på sig samt följt med som handhäst när hans hagkompis var ute och blev tränad. Han hade alltså inte haft någon på ryggen, blivit longerad eller något sånt. 
 
 
Första veckan var en "lära-känna-vecka" där vi arbetade med ledarskapsövningar, ryktning och provade sätta på olika utrustningar samt promenera med det på ridbanan. Andra helgen longerades han för första gången. Det var lite hit och dit, av och på. Men det gick trots allt över förväntan! 
 
 
 
16e november satt jag på Leon första gången, och åkte av första gången.. Då backade vi och hängde på honom några veckor till tills vi fick hjälp av en unghästutbildare - Cecilia Sterner. Stort tack till henne! 
 
 
Sen har jag ridit honom själv. Vi har även provat på galopp och det var där vi avslutade. 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Har du bara haft honom i 2 månader? Trodde du hade haft honom längre, haha. ;)
Han har blivit så sjukt fin, bra jobbat!

Svar: Haha, ja, bara 2 månader! ;) Åh, tack vad glad jag blir!
Pernilla Hägglund

2014-01-15 @ 21:34:42
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|