Hej!

Hej! Idag är det måndag, men det känns inte över huvudtaget. Det är så skönt med sommarlov, utan söndags- och måndagsångest! 

Jag har precis varit ute och fixat stallet samt ridit ännu ett lösgörande pass med Frolle. Återigen kändes han jättefin! Vi jobbade mer med tempoväxlingar och övergångar idag. Frolle har svårt för att göra fina övergångar mellan tempoväxlingarna så det måste vi verkligen jobba med. Därför blev formen lite spänd idag, men jag ville mest att han skulle hålla takten och inte dra ut sig. Jag tycker att han jobbade på jättebra och det allra roligaste med hela passet var att han var så känslig för skänkeln! Han ville framåt hela tiden. 

Nu ska jag få i mig något att äta innan jag ska gå ut och sätta mig i traktorn och köra klart putsningen jag påbörjade. Hej så länge! :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|