Idag

Jag har i stort sett bara varit i stallet idag. Men ändå så har jag inte gjort så mycket mer än vad jag brukar, haha. Kanske var jag lite extra gosig och noggrann? Hur som helst så plockade jag och mamma faktiskt bort lite grejer från rummet innan sadelkammaren. Pappa hade ställt dit massor av kartonger med Arla-grejer och det stod dessutom två bord där. Det såg inte alls bra ut men nu är det tomt och rent! Vi tittade även lite på vad som mer behövs innan Nicoles häst kommer flytta hit och hur vi ska ordna upp det i omklädningsrummet. Så det tog väll sin lilla tid det med. 
 
Jag tog in Leon, borstade, smörjde in alla småsår han fått på grund av alla jäkla blinningar, pussades en massa och sedan gick vi ut på en promenad i solen. Jag försökte även spraya flugmedel på honom men det är nästintill omöjligt. Han blir rädd så fort man tar fram flaskan.. Han förstår inte att det är för hans eget bästa. Promenaden gick över förväntan (haha, tänk att man kan vara så nöjd över en promenad..)! Vi mötte en skara med barn som ville klappa honom. Först var jag tveksam för han var lite på tårna, men sedan beslöt jag mig att det bara är nyttigt för honom att träffa olika människor och speciellt barn. Han lugnade sig så fort barnen närmade sig och stod så snällt medan dom klappade! Han gick även förbi skällande hundar utan problem, samma hundar som skrämde livet ur honom i höstas och gjorde så att jag nästan tappade honom och trippade hela vägen hem. Stor guldstjärna till min svarta pärla Leon idag! 
 
Jag och Frolle joggade i skogen. Han hoppade ju lite igår! Eller hoppade och hoppade, upphöjda bommar var det i alla fall. Hur som helst så kändes det att han hade lite träningsvärk så vi skrittade mest. Det lilla vi travade och galopperade kändes dock superbra! Vi red en ganska lång runda, utforskade en ny väg och red rakt ut i skogen. Hur skönt som helst! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|