Söndag!

Hej på er! Söndag idag och vädret är så otroligt härligt. Jag och Fredrik tog sovmorgon till 10 och sedan har vi spenderat förmiddagen på stranden och fikat bullar och saft i hans familjs sommarhus innan det var dags för Fredrik att åka till jobbet. Jag har legat i solen en timme till efter det. Det är så himla skönt att kunna ligga i solen, ta det lugnt och inte behöva få någon ångest för att man gör just ingenting! 
 
Nu ska jag gå ut och fixa stallet innan middagen. Lite senare ska jag plocka in Frolle från hagen, göra i ordning honom och sedan styra ut på en långritt! Tänkte rida på en väg vi inte ridit på jättelänge, så det ska bli roligt att se om det blivit några förändringar eller om Frolle känner igen sig. Under ridturen kommer fokuset ligga på att jobba med övergångar och tempoväxlingar.
 
Vad gör ni denna underbara söndag? :) 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad använder du för kamera och annan fotoutrustning? :)
alltid superfina bilder!

Svar: När det är jag själv eller mamma som fotat bilderna använder jag av min Nikon D5000 med objektivet AS-S Nikkor 18-105mm (de flesta porträtt-, hag- och tävlingsbilder). När jag rider hemma är det oftast Erica som fotat och jag vet inte mer än att hon också har Nikon kamerahus och Tamron objektiv! :)
Pernilla Hägglund

2014-07-07 @ 10:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|